8 Şubat 2012 Çarşamba

Cilt ve Saç Bakımı İçin Doğal Sabunlar





Çilek yağı ve özleri ile zenginleştirilmiş Çilek Özlü Sabun, tüm cilt tipleri için uygundur. Cildi sıkılaştırıcı ve besleyici özelliği sayesinde cilt kırışıklıklarında etkilidir. Cilde tazelik ve parlaklık verir.



Argan Yağı Sabunu hassas ciltlerin eski yumuşaklıklarına ve esnekliklerine kavuşmalarına yardım ederek cildinize rahatlık hissi verir. Argan Yağının yaşlanmayı geciktirici özelliği sayesinde cildi nemlendirir ve besler. Cilt kuruluğuna karşı savaşır, saçları hızlı biçimde nemlendirir ve güzelleştirir.









(Yaşlanma Karşıtı) sabun içeriğindeki Koenzim Q10 sayesinde kırışıklarla cildin derinliklerinde savaşır ve cildin doğal Q10 seviyesini arttırır. Üzüm çekirdeği yağı ve Q10 cildin doğal yenilenme sürecinde rol oynayan önemli bileşenlerdir. Bu maddeler, cildin sağlıklı bir şekilde yenilenmesine, pürüzsüz ve genç görünümünü korumasına yardımcı olur. Thalia Anti-Aging sabun; çevresel faktörler, UVA ışını ve stresin yol açtığı serbest radikallere karşı antioksidan savunma mekanizmasını harekete geçirir ve cilde yenilenmesi için gerekli olan enerjiyi sağlar. Bu sayede hem kırışıkları giderilir, hem de yenilerinin oluşumunu engellenir. 
Sonuç: Daha pürüzsüz ve genç görünen bir cilt…
Kullanım Şekli: Cilt gözeneklerinin derinlemesine temizliği için yüz bakım kremlerinden önce kullanılması tavsiye olunur







İçerdiği özler bakımından zengin olan Çikolata Sabunu güzel ve etkileyici kokusuyla doğal bir rahatlama sağlar. İçerdiği bitkisel flavonoidler sayesinde antioksidan özelliği bulunan Çikolata Sabunu cilt hücrelerini yıkıma uğratan serbest radikallerin zararlı etkilerini azaltan enzimler içermektedir. Aynı zamanda aromaterapi etkisi de bulunan Çikolata Sabunu tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.






İçerdiği özler bakımından zengin olan Yasemin Sabunu, laboratuvar ortamında özel olarak elde edilen yasemin bitkisi özünü içermektedir. Güzel ve etkileyici kokusuyla duyguları uyandıran Yasemin Sabunu doğal bir afrodizyak etki sağlamaktadır. Yasemin Sabunu cilt esnekliğini arttırır, hücre zarlarını besleyerek sinir hücrelerini canlı ve esnek tutar. Kuru, kırışık ve yaşlanan ciltlerde gençleştirici bir etki ve kadifemsi yumuşaklık sağlar






Defne Sabunu, içeriğindeki Defne Yağı ve Defne Özleri sayesinde cildi sakinleştirir ve ferahlatır. Cilt üzerinde yararlı etkileri bulunan Thalia Defne Sabunu saç üzerindeki kepek oluşumunu engeller.








Sıradan sabunlar ile hem cildiniz kurur hem pullanma olur. Ama aşağıda saydığımız sabunlar her cilt tipi düşünülerek hazırlanmış sabunlar… Sadece cilt bakımında değil… Saç bakımında ve vücut bakımında da inanılmaz sonuçlar alacaksınız.  

 SİVİLCE

Ardıç, Bergamut, Limon, Papatya, Portakal
AKNE

Ardıç, Bergamut, Kayısı, Kekik, Kil, Lavanta, Papatya, Portakal
MANTAR

Ardıç, Kekik, Papatya
EGZAMA

Ardıç, Bergamut, Gül, Papatya
ANTİ-SELÜLİT

Adaçayı, Buğday, Portakal, Üzüm, Yasemin, Yosun, Zeytin
KAŞINTI

Ardıç, Papatya
Doğal Sabunlarla-Cilt Bakımı


Kekik, Papatya
ROMATİZMA

Ardıç, Yasemin, Zambak, Zeytin
SİYAH NOKTA

Itır, Kil
HAŞERE ISIRMASI

Limon, Portakal, Tarçın
KIZARIKLIKLAR

Bal, Defne, Zeytin
UYUZ

Menekşe
NASIR

Menengiç
DOĞUM LEKELERİ

Buğday, Gül, Menengiç , Zeytin
HAMİLELİK ÇATLAKLARI

Menengiç
GÜNEŞ LEKELERİ

Buğday, Zeytin
ALERJİK CİLTLER

Aloevera, Gül, Patçuli
CİLT ÇATLAMASI

Menengiç
YORGUN CİLTLER

Bal, Gül













Hiç yorum yok: